AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Мінагрополітики запрошує аграрний бізнес долучатись до участі у міжнародних виставках



11 грудня в Мінагрополітики відбулася зустріч керівництва відомства з представниками аграрного бізнесу щодо участі у міжнародних аграрних виставках, конференціях та інших заходах. Участь у зустрічі взяли Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства Ярослав Краснопольський та заступник Міністра з питань євроінтеграції Владислава Рутицька.
Обговорювались питання щодо максимального залучення української аграрної спільноти та представників аграрних компаній до виставкової діяльності та репрезентації сільськогосподарського потенціалу України на міжнародній арені.
Так, зокрема, піднімались питання участі бізнесу у міжнародній виставці «Зелений тиждень» (Grune Woche), яка традиційно відбувається на початку січня у Німеччині. Мінагрополітики на рівні офіційної делегації щороку бере участь у різних ділових заходах в рамках виставки (конференціях, панельних дискусіях, круглих столах та міжнародних перемовинах).  
Цього року Міністерство запрошує український аграрний бізнес долучитися до найбільшої міжнародної виставки продовольства і сільського господарства «Зелений тиждень» (Grune Woche) та представити вітчизняну продукцію.

Прес-служба Мінагрополітики


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування