AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

ПАТ "Аграрний фонд" запакував 20 тис. тонн гречки під власним брендом



ПАТ «Аграрний фонд» запакував перші 20 тис. тонн власної гречки, роздрібний продаж якої в торгівельних мережах має початись найближчим часом. Про це повідомив голова правління ПАТ «Аграрний фонд» Андрій Радченко під час інтерв’ю порталу Agravery.

«Ми вже запакували під власним брендом першу партію гречки - 20 тис. тонн. Є певні проблеми з пакуванням продукції, оскільки ми не маємо власних потужностей для цього. Основні гравці ринку не дуже хочуть пускати нас у свої цехи, бо ми - конкуренти. Але домовленості у декількох регіонах є, тож у поточному році цих проблем не буде. Надалі будемо думати над тим, аби зробити власні пакувальні лінії», - заявив Андрій Радченко.
Голова правління також зазначив, що роздрібний продаж борошна під власною торгівельною маркою став вдалим комерційним проектом, і на сьогодні двокілограмові пакети борошна ТМ «ПАТ «Аграрний фонд» продаються в усіх національних мережах.
Андрій Радченко також додав, що підприємство працює над розширенням асортименту.
«… у нас було і залишається якірним продуктом борошно, проте, крім гречки, ми обов’язково будемо додавати і інші види круп під власною ТМ. Вже найближчим часом запустимо власні вівсяні пластівці і суміші пластівців, думаємо над придбанням цукру», - додав Андрій Радченко.

З повним інтерв'ю можна ознайомитись за посиланням "Про закупівлі зерна, форварди, власні торгові марки та плани торгувати гречкою у інтерв'ю з керівником ПАТ "Аграрний фонд" Андрієм Радченком".


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування