AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

На дні поля в "Агроресурсі" створили найбільший тризуб з сільгосптехніки



Черкаська область, як відомо, є одним з найурожайніших сільськогосподарських регіонів України, тому саме тут 11 серпня 2016 року в с.Стебне Звенигородського району компанія «Агроресурс» провела масштабний день поля «АГРО Тест-драйв», який відвідав начальник управління агропромислового розвитку Черкаської ОДА – Ігор Колодка

Близько ста одиниць техніки відомих заводів виробників, представники господарств з різних куточків України та сотні відвідувачів стали учасниками події, що виходить далеко за рамки одного регіону. Гості дня поля побачили в дії іноземну техніку «New Holland», «Maschio Gaspardo», «Kuhn», «Tecnoma», «Great Plains», а також техніку вітчизняного виробництва «Червона зірка», «Уманьферммаш», «Богуславська сільгосптехніка», «Завод Кобзаренка» та інших заводів-виробників.

Різноманітність брендів доповнювалась широким асортиментним рядом. На «АГРО Тест-драйві» була продемонстрована техніка для всього циклу сільськогосподарського виробництва: від посіву до збирання.

Гості дня поля не просто спостерігали за роботою техніки з боку, але і могли на місці отримати консультацію фахівців, особисто випробувати вподобану техніку, влаштувати їй справжнє випробування в польових умовах. Після побаченого стало зрозуміло, чому день поля називається «АГРО Тест-драйв».

Також усі відвідувачі стали свідками неймовірного видовища - встановлення аграрного рекорду України «Найбільший тризуб створений із сільгосптехніки».

 


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування